top of page

Viktig info, først som sist...

Det vil ikke bli mulighet for parkering av biler på eller ved treffområdet. Det vil ikke være mulig å komme inn på treffområdet med bil. Vi ønsker at alle deltakere sjekker inn på mc-treffet på MC, som fører eller passasjer. 

VIKTIG INFO OM ETABLERING AV CAMP/TELTING


Vi i Harstad Mc leier og benytter treffområdet med mye goodwill fra Harstad Kommune og byens befolkning. Dette betinges på at vi ikke okkuperer mer område enn nødvendig for gjennomføring av treffet, samt at vi leverer området tilbake i samme el. bedre stand enn når vi overtar.
 

Viktig er det at ingen etablerer leir/camp i treffområdet før treffet starter på torsdag. Ingen biltrafikk fra treffdeltakere/følgebiler er tillatt inn på området. Ingen parkeringsplass for biler finnes på treffområdet, ankom på motorsykkel :) Bålbrenning tillates kun på anvist plass, etter kontakt/avtale med arrangør (Harstad Mc). Stort fellesbål finnes på treffplassen.
 

NB! for best treffstemning, "kos" og treffmiljø oppfordrer vi alle til å campe så nærme hovedområdet som mulig. Vi ser helst at det ikke campes langt inne i parken eller utenfor det som er nærområdet til treffet. Hvis sperreband finnes for å angi treffområdet oppfordrer vi alle til å respektere dette.

Folkeparken Harstad
MC-treff i Harstad - Folkparken

Velkommen på treff i Harstad

005.jpg

TREFFPLASSEN

Generell info om NN-treffet og treffplassen:
 

Tidspunkt:

Treffet arrangeres i slutten av uke 24. Vi starter treffet offisielt på torsdag og avslutter søndag. Innsjekking gjøres fortløpende som folk kommer og vi regner med å være igang fra tidlig torsdag med å registrere de som har valgt å ankomme i løpet av onsdag. Videre er innmeldingsbuen åpen under hele treffet (med få unntak av noen små time "på øyet" midt i natten.


Hvem er dette treffet for?

Samtlige motorsykkelister ønskes velkommen! Enten som sjåfør av egen sykkel eller som passasjer. Dette er et MC-treff for de som selv kjører mc (eller sitter på som passasjer)! Der finnes IKKE p-muligheter i nærheten av treffområdet for biler, så det er ingen vits i å komme kjørende på mer enn 2 hjul til treffet (hvis du ikke har sidevogn på sykkelen da...). Skulle det av medisinsk eller kroppslig årsak være helt nødvendig med ankomst i bil, må du/dere selv søke lovlig p-mulighet utenfor treffområdet. Vi disponerer dessverre ikke nok plass selv til å kunne ta i mot biler uten at dette vil kunne være i veien for den trafikk vi selv er avhengige av for gjennomføring av treffet. Hovedregelen er at du som kjører MC og evnt. passasjer er det som ankommer treffet. Det du bringer med deg er det du har på deg og med deg på sykkelen. På denne måten opprettholder vi følelsen av å være på et mc-treff.


Priser/treffavgift:

Priser på det som tilbys av varer i kiosk, kjøkken, bar osv. opplyses på treffplassen. Alt er godt skiltet ved de aktuelle salgpunkt. Når det gjelder pris på treffet er ikke dette å beregne som annet enn deltakelsesavgift. I den pris/avgift ligger innmelding, treffprogram, treffmerke, frokost hver dag (unntatt oppstartsdagen), samt god "husmannskost" middag på lørdag. Om noen velger å ankomme senere enn andre, eller forlate tidligere enn andre, så er det fortsatt samme avgift for alle som skal melde seg inn på treffet. Det er ikke dagsbilletter, eller rabatter pga. kortere besøk. 


Beliggenhet:

Treffet arrangeres i FOLKEPARKEN i Harstad. Dette er et stort og populært friluftsområde som ligger nesten midt i sentrum av byen. Klubben har benyttet dette området hver helg i uke 24 helt siden 1986 for å arrangere det som alle kjenner som Int. Nord-Norge Treffet. Det vil skiltes tydelig slik at både de som kommer nordfra og de som kommer sørfra skal kunne finne lett frem til treffet. Rett ved (på) treffplassen ligger også en naturperle med bademuligheter i 24t dagslys, Grunnvannet.


Informasjon i løpet av treffet

Det vil være åpent i vår innmeldingsbu under nesten hele treffet og der vil det sitte representanter fra klubben som til en hver tid skal kunne besvare de spørsmål som evnt. dukker opp. Ellers vil det være tydelig merkede vakter og representanter fra klubben tilstede på treffplassen hele tiden. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle være noe!


Sanitære forhold

Inne på treffområdet vil vi på flere steder plassere toaletter slik at det skal være lett for alle å komme seg på do. Det vil finnes vannklosett med tilgang på vask både for damer og herrer. Standaren på det sanitære tilbudet er godt og vi håper du blir fornøyd.


Boforhold - telting - treffplass

Alle som kommer til treffet må ha husket å pakke med seg telt i bagasjen slik at de har tak over hodet når det skal soves. Vi skal selvfølgelig ikke hindre noen å sove under åpen himmel men treffområdet egner seg ypperlig til telting. Treffområdet er fullt av koselige plasser og "små kroker" hvor du kan finne en virkelig idyllisk plass for å sette opp teltet. Det finnes IKKE hytter el.l. i nærheten av treffplassen. Det tilbys derimot på flere gjestehus, hoteller, pensjonat og camping mulighet for overnatting, dette ordnes direkte mellom treffdeltaker og det aktuelle overnattingssted.


Sceneområde og stortelt m.m.

Det finnes et stort sceneområde på treffplassen som ligger sentralt plassert slik at alle treffdeltakere får med seg det som skal skje i løpet av treffet. Avhengig av været vil vi kanskje forsøke å plassere alt av scene og underholdning inne i storteletet slik at "alt" skjer der det er mest folk! I umiddelbar nærhet av dette området finnes det en stor slette som egner seg ypperlig til å kose seg på utendørs. Harstad Kommune har også bygget stor gapahuk like i nærheten av dette området og der kan man sitte å hygge seg sammen med treffkamerater. Stort treffbål vil tennes i samme område og det er her folk samles utover kvelden. Det finnes jo også stortelt hvor det er massevis av sitteplasser under tak for de som måtte ønske dette. Der finnes det også kiosk og "bar" hvor alle nødvendige og mer unødvendige saker selges.


Stands og salgsplasser

Det vil finnes egne salgsplasser fra samarbeidspartnere inne på treffområdet. Der vil bl.a. finnes representanter fra byens mc-forhandlere slik at om uhellet skulle være ute skal det kunne hjelpes med små reparasjoner samt dekkskift o.l.. Mer om dette vet vi når treffet er mer "i gang" enn akkurat nå.


Mat og bespisning og drikke og slikt...

Her legges det vekt på at du som treffdeltaker skal trives og vi sørger derfor for et godt utvalg i både mat og drikke. Du vil i innmeldingsprisen ha tilbud om gratis frokost både fredag, lørdag og søndag. Du vil også uten ekstra kostnad motta tilbud om gratis middag på lørdag (god "husmannskost" som metter). Det vil selvfølgelig i tillegg til vanlig frokost og middag også finnes et bredt utvalg av mat og drikke i våre salgstelt slik at ingen skal sulte eller tørste i løpet av treffet... Helt fra treffet starter og til vi stenger på søndag vil utvalget være bra og vi tror alle skal finne det som smaker, både blant tørre og fuktige tilbud!


Grillområder og brenning av bål

På grunn av at vi i klubben låner treffområdet fra kommunen og byens befolkning er vi opptatt av å vise at vi kan ta vare på det vi låner. Det er derfor ikke tillatt med tilfeldig grilling og bålbrenning inne på treffområdet, egen bålplass vil finnes og mer info om dette kan gis hver enkelt etter ankomst. Respekter forbudet, ikke tenn opp eget bål uten å ha avklart med treffets ledelse.


Familieforhold og rolige steder

Det vil forsøkes å legge tilrette for at der skal finnes et eget område på treffplassen som er egnet for de av dere som ankommer med barn el.l.. Kommer du med barn eller ønsker en plass å campe som ligger litt "beskyttet" fra alt som skal foregå i løpet av treffet så finnes det godt egnede områder for dette.


Familiefolk og BARN spesielt

Vi kan ikke nekte noen å medbringe de små på treff. Vi ønsker tvert i mot alle velkommen på lik linje! MEN det som er viktig er at du husker at det er du selv som må ta ansvar for det/de barn du tar med deg. Flere saker og ting i forbindelse med motorsykkeltreff er kanskje ikke så godt egnet for barn som for voksne. Dette fikser du selv ved å styre når og hvor barn ferdes på treffområdet.


Vi ønsker deg hjertelig velkommen på treff i Harstad :)

bottom of page